(FOTO, VIDEO) Otvorena ski sezona na Vučju

 (FOTO, VIDEO) Otvorena ski sezona na Vučju

Foto: Mediabiro

Zimska turistička sezona na Ski centru Vučje danas je zvanično počela. 

U funkciji će biti veliki i dječiji ski lift, koji će raditi od 10 do 16 časova.

,,Cijena dnevnog ski pasa na velikoj stazi je 10 eura, a na dječijoj pet eura. Iznajmljivanje ski opreme za dan je 10 eura, dok su sanke pet eura. Sezonski ski pas je po cijeni od 100 eura“, pojasnili su iz Ski centra, prenosi Onogošt.

Zbog epidemioloških mjera koje važe za dane praznika, restoran je dostupan samo za goste hotela a zbog zabrane međugradskog saobraćaja danas su na Vučju posjetioci mahom Nikšićani. Kako su kazali u Ski centru, obzirom da se ove godine, zbog epidemiološke situacije, neće organizovati dnevne žurke, u planu je organizacija jednodnevnih izleta po krnovskom masivu, u grupama sa određenim brojem ljudi.

„Tokom zimske sezone strogo će se poštovati sve epidemiološke mjere. Ove godine, pored našeg Snow dance festivala, izostaće i dnevne žurke“, kazala je PR tog ski centra Milena Dubljević u izjavi za agenciju Mediabiro.

Pomenute aktivnosti će, međutim, biti nadomiještene. U planu je, između ostalog, organizovanje izleta po krnovskom masivu, uz poštovanje ograničenja broja ljudi.

„Ove godine smo bili vrijedni pa je bilo određenih adaptacija kada su apartmani u pitanju, kao i kompletna rekonstrukcija krova. U pregovorima smo sa nekim privatnim školicama sporta, a u planu su i realizacije dnevnih izleta. Imamo u planu i jednodnevne izlete sa određenim brojem ljudi“, navela je Dubljević.

Mediabiro

Za sad, kako je dodala, sve teče po planu – Staza je spremna i posjetioci su tu.

Ski staza radi po ustaljenom planu, u vremenskom periodu od 10 do 16 časova, a cijene iznajmljivanja opreme i ski pasa ostale su na prošlogodišnjem nivou – 10 eura za dnevni ski pas, a pet za dječiji. Iznajmljivanje ski opreme za dan je 10 eura, dok su sanke pet eura. Za sezonski ski pas posjetioci treba da izdvoje 100 eura. U funkciji će biti veliki i dječiji ski lift, koji će raditi od 10 do 16 časova. Restoran Ski centra Vučje će od sjutra biti otvoren za sve posjetioce do 20 časova uz strogo poštovanje svih epidemioloških mjera.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još