Policija traga za Nikšićaninom osumnjičenim za pokušaj ubistva

 Policija traga za Nikšićaninom osumnjičenim za pokušaj ubistva

foto: Uprava policije

Službenici Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije u saradnji sa službenicima Centra bezbjednosti Nikšić juče su državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici podnijeli izvještaj kao dopunu krivične prijave protiv bezbjednosno interesantne osobe P.K. (42) iz Nikšića zbog osnovane sumnje da je pokušao da ubije Nikšićanina V.K.

Postoji osnovana sumnja da je P.K. sa direktnim umišljajem pokušao da liši života V.K. iz Nikšića, na način što je, 8. novembra 2020. godine oko 21,50 časova u ugostiteljskom objektu „Priča” u Nikšiću, naoružan vatrenim oružjem – revolverom ispalio najmanje dva projektila u pravcu oštećenog.

Jedan od projektila je pogodio oštećenog V.K. u predjelu donjeg dijela stomaka pritom mu nanoseći lake tjelesne povrede. Osumnjičeni P.K. se dao u bjekstvo.

U koordinaciji sa nadležnim državnim tužilaštvom preduzimaju se aktivnosti na prikupljanju dokaza i procesuiranju drugih lica, zbog sumnje da pružila pomoć P.K. prilikom izvršenja navedenog krivičnog djela“, piše u saopštenju Uprave policije.

Kako je navedeno, službenici Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije u saradnji sa službenicima Centra bezbjednosti Nikšić preduzimaju intezivne mjere i radnje u cilju pronalaska i hapšenja P.K.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja