Simović:Ostvareni rezultati su najbolja potvrda mojih radnih dana u Ministarstvu poljoprivrede

 Simović:Ostvareni rezultati su najbolja potvrda mojih radnih dana u Ministarstvu poljoprivrede

Foto: dps.me

Predsjednik Opštine Nikšić Milutin Simović oglasio se saopštenjem, jer se, kako je navedeno, od dolaska na funkciju, nalazi na meti političkih neistomišljenika.

Očigledno je, kako je navedeno u saopštenju, da nova većina na taj način pokušava da započne političku kampanju u susret martovskim izborima u Nikšiću.

,,Svjedočimo najgrubljim neistinama i optužbama koje stižu sa brojnih adresa. Sada je došao na red i moj rad u Ministarstvu poljoprivrede. Najbolja potvrda mojih radnih dana u Ministarstvu poljoprivrede, su konkretni ostvareni rezultati. O njima neću govoriti ja. O njima najbolje govore desetine hiljada vrijednih poljoprivrednika i preduzetnika širom Crne Gore, koji su korisnici izdašne podrške koju smo zajedno kreirali u neprekidnoj komunikaciji.

Tu komunikaciju najbolje ilustruje preko 320 terenskih posjeta širom Crne Gore, koje sam imao tokom mandata 41. Vlade. O rezultatima govore i brojni savremeni kapaciteti i u primarnoj proizvodnji i u preradi izgrađeni uz izdašnu bespovratnu podršku. Rezultate ilustruju i visoke ocjene našeg rada koje su u kontinuitetu pristizale od naših međunarodnih partnera, u prvom redu EK, kroz godišnje izvještaje. Visoke ocjene date su i u posljednjem izvještaju EK.

Svi ovi rezultati, ostvareni su timskim radom brojnih posvećenih zaposlenih u Ministarstvu i nadležnim upravama. Nadam se da će se i u narednom periodu nastaviti brojne i obimne aktivnosti u sektoru poljoprivrede jer to vrijedni proizvođači i preduzetnici očekuju i to im pripada“, navodi se u saopštenju.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja