Prava Nikšić: Đukanović koordinator za Rastoke; Ništa im neće pomoći da spasu brod koji tone

 Prava Nikšić: Đukanović koordinator za Rastoke; Ništa im neće pomoći da spasu brod koji tone

Foto: Prava CG

Koliko je Demokratska partija socijalista doživjela pad povjerenja u Nikšiću, najbolje pokazuje činjenica da će predsjednik te partije i Predsjednik države Milo Đukanović uoči lokalnih izbora u tom gradu lično biti koordinator za mjesnu zajednicu Rastoci odakle i potiče, saopšteno je danas iz Prave Crne Gore Nikšić.

Ovo je, navode u saopštenju, članstvu u Rastocima na nedavnom sastanku saopštio aktuelni predsjednik opštine Nikšić, Milutin Simović, predstavljajući plan predizbornih aktivnosti. 

,,Činjenica da će Đukanović lično biti suštinski koordinator za svoje Rastoke najbolje pokazuje kako DPS stoji u Nikšiću, te da na sve moguće načine pokušavaju ono što im ne može uspjeti, da spasu politički brod koji tone. 
Iako ovih dana po Nikšiću uveliko obećavaju, nude i pokušavaju još jednom da kupe duše građana, slobodni Nikšić, koji je u velikoj mjeri doprinio oslobođenju čitave države, neće dozvoliti da odlazeći DPS još jednom okupira grad pod Trebjesom“, saopštili su iz ove partije.

,,Zbog toga je veoma važno da u Nikšiću saborno i složno, bez ikakvog međusobnog napadanja, opozicija na lokalnom nivou primijeni recept sa republičkog nivoa i da i u Nikšiću pošaljemo DPS tamo gdje mu je i mjesto – na političko smetlište istorije“, zaključuju u saopštenju.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja