Predsjednik Opštine obišao MZ Kličevo

 Predsjednik Opštine obišao MZ Kličevo

Foto: Opština Nikšić

U sklopu redovnih aktivnosti vezanih za obilazak mjesnih zajednica, predsjednik Opštine Nikšić Milutin Simović, obišao je danas Mjesnu zajednicu Kličevo, kako bi u direktnoj komunikaciji sa građanima sagledao stanje u oblasti infrastrukture. Tom prilikom su evidentirani problemi i sačinjena lista prioriteta, kao i dinamika njihove realizacije, saopšteno je iz opštine Nikšić.

Tokom obilaska dijela jedne od najvećih Mjesnih zajednica u gradu, predsjednik Simović je posebnu pažnju posvetio obilasku Ulice Popa Mašana Nikčevića koja povezuje dvije saobraćajnice, Stubičku ulicu i Bulevar 13. jul, koja je gusto naseljena i saobraćajno frekventna sa velikim brojem djece koja koristi ovu ulicu na putu do škole.

Iz opštine su naveli da je Predsjednik najavio da će nakon rješenih imovinsko – pravnih odnosa ova ulica biti asfaltirana u dužini od 660 m. Čim to vremenske prilike dozvole, odmah će se krenuti i sa asfaltiranjem i drugih ulica na ovom području u dužini od 2,7 km, tako da će ukupno biti asfaltirano oko 3,5 km putne infrastrukture u Kličevu.

               Prisutni mještani su izrazili zadovoljstvo spremnošću Opštine da pristupi rješavanju ovog za njih veoma važnog problema.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja