,,Predstavu poniženja Crne Gore režirao je Vučić pred izbore u Nikšiću“

 ,,Predstavu poniženja Crne Gore režirao je Vučić pred izbore u Nikšiću“

Foto: Fos media

Član Predsjedništva DPS-a, poslanik u Skupštini i bivši ministar odbrane Predrag Bošković tvrdi da je Vlada Crne Gore nesposobna i da joj je stalo do života građana „taman koliko i do sinoćne poniznosti i poniženja koje su nanijeli našoj državi“.

Boškovićevo saopštenje prenosimo u cjelosti: 

Da je bilo ko od aktuelne vlasti želio sačuvati svakodnevne žrtve koronavirusa, prešao bi preko svoje sujete i prihvatio donacije od 110.000 vakcina, čime bi se vakcinacija omogućila i otpočela još 24. januara.

Cilj je jasan, režiser ove predstave Aleksandar Vučić, tempirao je vrijeme pred lokalne izbore u Nikšiću, u cilju razrade plana propagandne mašinerije pod nazivom „Oslobodimo Nikšić“. To nije nešto što nas isčuđava ili iznenađuje.

Međutim, svakako je skandalozno da u svemu tome sudjeluje vlast Crne Gore, nemareći za užasne posljedice i ljudske gubitke koji su uzrokovani njihovim podlim i zlonamjernim namjerama.

Crna Gora plaća najskuplju moguću cijenu spremnosti aktuelne vlasti da za račun ličnog opstanka i trajanja ugrozi najdragocjenije što imamo – živote građana.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja