Produžene prijave za Sajam lokalnih proizvoda, na zahtjev učesnika

 Produžene prijave za Sajam  lokalnih proizvoda, na zahtjev učesnika

Foto:sharemontenegro

Prijave za sajam produžene su do petka 25. decembra u 15 sati, na zahtjev učesnika.

Sedmi po redu Sajam lokalnih proizvoda, koji se minulih godina održavao u Sportskom centru, zbog epidemiološke situacije biće održan online.

„Uslovljeni mjerama koje su donešene u cilju suzbijanja pandemije izazvane koronavirusom, nijesmo u mogućnosti organizovati Sajam u Sportskom centru, kao što je to bio slučaj prethodnih godina, tako da smo se, uvažavajući složenu epidemiološošku situaciju u gradu, odlučili na ovakav vid podrške i promocije poljoprivrednim proizvođačima, kao i proizvođačima suvenira, rukotvorina i umjetnina“, saopšteno je iz lokalne uprave.

Cjelokupan sadržaj na web platformi, kako objašnjavaju, biće dostupan svim zainteresovanim ponuđačima i potrošačima do Sajma u narednoj godini.

Za učešće na Sajmu neophodno je da uz prijavu dostavite dokaz o registraciji poljoprivrednog proizvođača, ako izlagač prvi put učestvuje na Sajmu, kratku biografiju sa fotografijom izlagača, detaljan opis djelatnosti kojom se izlagač bavi, vrstu proizvoda koje proizvodi, kao i fotografije istih u što kvalitetnijoj rezoluciji kako bi na najbolji način prezentovao svoje proizvode.

Prijave za učešće otvorene su do 25. decembra u 15 sati.

Prijavni formular možete preuzeti na sajtu opštine Nikšić www.opstinaniksic.me, a sve prijave dostavljaju se putem mejla biljanazoric@t-com.me.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Sekretarijatu za finansije razvoj i preduzetništvo, na brojeve telefona: 068/847-017 i 040-220-061.

Organizator Sajma je Opština Nikšić, uz podršku IPC “Tehnopolis”, Turističke organizacije Nikšić i Mreže za ruralni razvoj Crne Gore, a medijski sponzor je Radio televizija Nikšić.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja