Radnička partija se zalaže za vraćanje naknada svim majkama

 Radnička partija se zalaže za vraćanje naknada svim majkama

Foto: Radnička partija

Radnička partija se pridružuje inicijativi pokreta URA, Demokrata, Demokratskog fronta i Socijalističke narodne partije, u zajedničkom cilju da Crna Gora vrati dječiji dodatak, saopštio je predsjednik ove partije Maksim Vučinić.

Oni su, kako ističe, sigurni da ovaj korak ne može biti pogrešan.

„Ulaganje u djecu nikada ne može biti pogrešna investicija, već suprotno, to je jedina investicija koja se uvijek dobrim vraća. Svjesni smo da je iznos koji je definisan simboličan, ali smo sigurni da će velikom broju djece i njihovim roditeljima značiti“, navodi Vučinić.

Dodaje da će Radnička partija uvijek biti na strani djece i mladih ljudi, jer su, na kraju, oni naša perspektiva, naša nada u bolje sjutra, naši potomci.

„Radnička partija se takođe zalaže za vraćanje naknada svim majkama. Stojimo iza Jankovog potpisa i iza svojih predizbornih obećanja. O dinamici vraćanja naknada možemo da pregovaramo ali o tome da li bi trebalo majkama sa troje i više djece vratiti doživotno stečeno pravo, imamo jasan stav. Pozivamo na poštovanje Ustava, podsjećajući na praksu koja se desila kad su bila u pitanju doživotno stečena prava penzionisanih poslanika na penziju nakon dva puna mandata u Skupštini Crne Gore“, zaključuje Vučinić.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja