Radunović: Muškarac koji je vrijeđao Bratićku terencem gurao vozilo u kom je bila

 Radunović: Muškarac koji je vrijeđao Bratićku terencem gurao vozilo u kom je bila

FOTO: FOS Media

Poslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović, reagujući na hapšenje osumnjičenog zbog ugrožavanja sigurnosti ministarke prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesne Bratić, kazao je da je i ovaj slučaj pokazao zašto je DF insistirao na vođenju MUP-a.

,,To što je Vesna Bratić hrabra osoba i ne diže galamu oko jučerašnjeg događaja, ne znači da javnost ne treba da zna punu istinu. Naime, napadač nije fizički dozvoljavao da Bratićka uđe u Ministarstvo, uz uvrede i prijetnje, da bi na kraju čak svojim velikim terencem gurao službeno vozilo u kojem se ona nalazila, kao u akcionim filmovima”, napisao je Radunović na svom Facebook profilu.

On je dalje naveo i razloge zašto smatra da je DF-u trebao pripasti MUP.

,,Jasno je da je napadač ohrabren osionim ponašanjem dijela svojih lidera, koji pokušavaju da stvore iluziju da nisu pali s vlasti, kao i gebelsovskim i neofašističkim prilozima RTCG, ali svakako i neprimjetnim angažmanom NVO ministra Sekulovića. Protiv bandita se ne može boriti u rukavicama. Poštovani prijatelji, vjerujem da vam je svakim danom jasnije zašto smo mi iz DF-a insistirali na vođenju MUP-a. DF je imao recept za demontažu hobotnice u policiji i tužilaštvu. I hrabrost. I ljude. Ali, valjda je baš u tome i bio problem”, zaključio je Radulović.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja