Raspisan konkurs za dodjelu volonterske nagrade „Aleksandar Šime Dedović“

 Raspisan konkurs za dodjelu volonterske nagrade „Aleksandar Šime Dedović“

Foto: Alfa centar

ALFA Centar je po drugi put raspisao Konkurs za dodjelu volonterske nagrade „Aleksandar Šime Dedović“ za organizacije i volontere u cilju doprinosa razvoju i promociji volonterizma u Nikšiću.

Nagrade će se dodijeliti jednoj organizaciji i jednom volonteru koji su se istakli u volonterskom radu, organizaciji volonterskih aktivnosti, uključivanju volon tera i ostalim područjima koja doprinose razvoju volonterizma u nikšićkoj opštini.

“Pozivamo Vas da nominujete pojedinca/ku, organizaciju civilnog društva, instituciju, ustanovu, kompaniju u jednoj od kategorija godišnje nagrade za volonterizam. Uručenjem ove nagrade želimo da podstaknemo lokalne organizacije da se što više usmjere volonterskom potencijalu i da se volonterski trud i rad do sada, ali i u budućnosti cijeni i nagradi”, naveli su iz ALFA Centra.

Nagrade će se dodijeliti u dvije kategorije – Nagrada za volontera/ku godine i Nagrada za volonterizam.

“Kandidatura za nominaciju se može podnijeti kao pojedinac/ka, ispred organizacije civilnog društva, institucije, kompanije ili medijske kuće. Kandidata (bez obzira da li je u pitanju I ili II kategorija) možete nominovati samo za jednu od kategorija”, objašnjavaju iz te nevladine organizacije.

Online prijave možete pronaci na sajtu ALFA Centra: www.alfacentar.org .

Prijave slati na e-mail: volonterskiklub@alfacentar.org

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još