,,RTV Nikšić predizborni program kreira po receptu DPS-a“

 ,,RTV Nikšić predizborni program kreira po receptu DPS-a“

Izvor: URA

Lokalni javni emiter Radio-televizija Nikšić pravilima o izvještavanju za lokalne izbore u našem gradu koji su planirani za 14. mart potvrdila  je da je oteta od građana koji je inače i finansiraju iz budžeta Opštine, jer je program kreirala po receptu DPS-a, ocijenio je danas kandidat za odbornika liste Crno na bijelo Nikola Batrićević.

Batrićević napominje da je ova medijska kuća već godinama prepoznata po neobjektivnom i pristrasnom izvještavanju i da je zarobljena od strane Demokratske partije socijalista i njenih satelitskih stranaka.

„Radio-televizija Nikšić neće organizovati nijednu debatu u susret lokalnim izborima u našem gradu i time po sjevernokorejskom receptu neće dozvoliti sučeljavanje između predstavnika izbornih lista. Taj nonsens je karakterističan upravo za zarobljene medije kakav je naš gradski koji finansiramo svake godine iz naših džepova“, kazao je on.

Batrićević ukazuje da pravdanjem neorganizovanja debata manjkom tehničkih uslova, ova medijska kuća ne može sakriti istinu a ona je da se njihov program preko Savjeta pa sve do rukovodstva i uređivačkog tima kreira iz Opštinskog odbora DPS-a.

„Dakle, izuzetak neće biti ni ovi izbori. Uprkos tome, građani Nikšića već odavno znaju potpunu istinu kada je u pitanju rukovođenje gradom od strane organizovane kriminalne grupe kakva je Demokratska partija socijalista pa će shodno tome dati i svoj krajnji sud na izborima 14. marta“, poručio je on.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja