Saobraćaj na putu Šavnik – Žabljak i dalje u prekidu

 Saobraćaj na putu Šavnik – Žabljak i dalje u prekidu

Foto: Pixabay

Saobraćaj na putu Šavnik-Žabljak je u prekidu je za sve vrste vozila, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).

Iz AMSCG su kazali da se u Crnoj Gori jutros saobraća po mokrim putevima, a vidljivost je smanjena. Na sjeveru ima snijega na putu i izražena je poledica.

Oni su savjetovali da se vozi opreznije i upozorili na odrone, povremene jake udare vjetra.

Kamionima sa prikolicom i šleperim zabranjen je saobraćaj na putevima Rožaje – Kula.

Zbog klizišta na putu Šćepan Polje – Foča (teritorija BIH) zabranjjen je saobraćaj kamionima, kamionima sa prikolicom i šleperima.

Na putu Dinoša – Cijevna Zatrijebačka zbog bušačko minerskih radova saobraćaj se obustavlja za sve vrste vozila od osam do 16 sati.

Na magistralnom putu Danilovgrad – Podgorica, dionica Komanski most – skretanje za Bandiće zbog radova je neophodna opreznija vožnja, a saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni uz
povremene prekide ne duže od 15 minuta.

Na magistralnom putu Lepetani-Tivat zbog priključenja opštine Herceg-Novi na regionalni vodovod promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, uz povremene prekide ne duže od 15 minuta.

Ulazak i izlazak iz Crne Gore preko graničnih prelaza obavlja se svakodnevno tokom 24 sata, osim preko prelaza Vuča na putu Rožaje – Tutin i Metaljka na putu Pljevlja –Čajniče od sedam do 19 sati.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja