Savjet MZ ,,Župa” obišao deset osoba koje žive same i uručio im poklon pakete

 Savjet MZ ,,Župa” obišao deset osoba koje žive same i uručio im poklon pakete

Foto:Župa u srcu

Predsjednik Savjeta MZ Župa Nikšićka Dragoljub Radulović i šef mjesne kancelarije Milan Dragnić,  obišli su deset starih osoba, koje žive same, po župskim selima i tom prilikom im, uz poštovanje epideoloških mjera, uručili pakete sa suhomesnatim proizvodima i tako im na simboličan način poželjeli nadolazeću Srećnu 2021. god. Na ovaj način želimo da poručimo najstarijoj populaciji u Župi da zajednica želi da im pruži ruku pomoći koliko su to njene mogućnosti.

Savjet MZ je zahvaljujući dobroj saradnji sa Crvenim krstom prije nekoliko dana obišao oko tridesetak porodica kojima su donirani paketi sa osnovnim životnim namirnicama. Takođe je uz pomoć firme Uniprom metali za sve učenike i djecu koja pohađaju vrtić obezbijedila novogodišnje paketiće.

Ove godine su napravili i iskorak pa su  prije nekoliko dana obezbijedili i novogodišnje paketiće za djecu koja žive u Vraćenoviće, Bogetiće, Boan, Lukovo, Dragovoljiće, Laz.

,,Kroz sve ove aktivnosti smo željeli da pošaljemo poruku široj društvenoj zajednici da se aktivno uključi i prepozna sve one kojima naše malo njima znači mnogo. Na ovaj način ćemo svi zajedno lakše pomagati one koji nijesu u mogućnosti da sebi obezbijede lakšu svakodnevnicu”, rekao je Predsjednik Savjeta MZ Župa Nikšićka Dragoljub Radulović.

Savjet MZ Župa Nikšićka će i u narednoj godini nastojati da nastavi kontinuitet svih aktivnosti koje će doprinositi poboljšanju uslova za najosetljivije slojeve društva.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja