SD Nikšić: Osuđujemo napad na Marković, svi da doprinesu spuštanju tenzija

 SD Nikšić: Osuđujemo napad na Marković, svi da doprinesu spuštanju tenzija

Izvor: SD

Socijaldemokrate Nikšića najoštrije osuđuju napad na predsjednicu OO LP Nikšića, Jelenu Marković, saopšteno je iz te stranke.

,,Prije svega smo, nevezano za nacionalnu konotaciju, zatečeni fizičkim napadom muškarca na ženu, samohranu majku. A činjenica da se napad dogodio zbog, gle čuda, isticanja zastave Crne Gore u državi Crnoj Gori, samo je razlog više za osudu i zabrinutost“, navode u saopštenju.

Od pobjede nove vladajuće većine na parlamentarnim izborima, svjedoci smo, kako dodaju, brojnih napada na sve one koje ne misle isto kao nova vlast.

,,Počelo je u Pljevljima, nastavljeno u Beranama, Budvi, Podgorici. Sada se dešava u Nikšiću, u susret lokalnim izborima. Ovim putem apelujemo na sve političke subjekte u našem gradu da ublažimo retoriku i spustimo tenzije, jer nijedna vlast nije vrijedna toga da se građani među sobom sukobljavaju.

Ovim putem pohvaljujemo brzu reakciju Uprave policije u Nikšiću, očekujuci od nadležnih organa da će, shodno svojim ovlašćenjima, lice odgovorno za ovaj napad adekvatno sankcionisati“, zaključuju u saopštenju.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja