Simović: Nikšić je uvijek bio uzdanica razvoja Crne Gore

 Simović: Nikšić je uvijek bio uzdanica razvoja Crne Gore

Foto: Opština Nikšić

Predsjednik Opštine Nikšić Mr Milutin Simović, juče je upriličio susret sa Nikšićanima koji su ostavili dubok i pozitivan trag u privrednom, društvenom i kulturnom životu našeg grada. Uvažavajući njihov doprinos razvoju Nikšića, predsjednik Simović je naglasio da su ovakvi susreti neophodni, u vremenu kada tražimo odgovore na aktuelne izazove u ekonomskom, socijalnom i društvenom ambijentu.

,,Nikšić je uvijek bio uzdanica razvoja Crne Gore i najbolja odbrana crnogorskih, građanskih i antifašističkih tekovina“, istakao je predsjednik, naglašavajući da naš grad mora probuditi tradicionalni, prepoznatljivi duh i snažno, zajedno i solidarno odgovoriti svim izazovima.

Foto: Opština Nikšić

U traganju za tim odgovorima, predsjednik je istakao da želi čuti glas onih koji, zbog velikog iskustva i privrženosti Nikšiću, mogu dati adekvatne smjernice.

Učesnici sastanka zahvalili su predsjedniku na ukazanoj prilici, da se i u ovim poznijim godinama, zajedno sa mlađim generacijama, stave u funkciju daljeg razvoja i očuvanja tradicionalnog, kulturnog, duhovnog i privrednog identiteta našeg grada. Na sastanku se čulo više kvalitetnih i konstruktivnih predloga, a naglašena je i spremnost svih, da svoje znanje, kompetencije i iskustvo stave u funkciju razvoja grada.

Takođe, predsjednik Simović je istakao da je ovo početak otvorenog dijaloga, koji će zasigurno dati odgovore  i rješenja za dobro našeg grada.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja