Simović obišao Staru varoš

 Simović obišao Staru varoš

Foto: Opština Nikšić

Predsjednik Opštine Nikšić Milutin Simović i glavni gradski arhitekta Nebojša Adžić danas su obišli Mjesnu zajednicu Stara Varoš kako bi se u neposrednoj komunikaciji sa građanima ovog područja upoznali sa problemima i iznašli mogućnosti za njihovo rješavanje.

Nakon sadržajnog i otvorenog razgovora sa građanim koji žive u ovoj mjesnoj zajednici, predsjednik Simović, se zahvalio na tradicionalnom gostoprimstvu i konstatovao da je na planu infrastrukture urađeno dosta, ali da svakako ima još projekata koje treba uraditi u narednom periodu.

Tokom obilaska glavnih tačaka vezanih za probleme ove MZ zaključeno je da se dio njih može odmah riješiti, dok postoje i problemi čije rješavanje zahtijeva srednji ili duži vremenski rok. Predsjednik je naglasio da izlazak na teren sa glavnim gradskim arhitektom predstavlja najbolji mogući pristup rješavanju problema koji garantuje efikasnost i dodatno obavezuje da se daju realna i jedino moguća obećanja.

Posebno je naglasio da je neshvatljivo da postoji jedan broj višegodišnjih problema koji opterećuju građane, a za čije rješavanje nijesu potrebna velika finansijska sredstva, već se mogu veoma brzo regulisati.

Građani ove mjesne zajednice izrazili su zahvalnost i očekivanja da će se svi problemi koje su neposredno pokazali na terenu riješiti na njihovo zadovoljstvo.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja