Simović upriličio prijem za Dubljević i Jovanović: Još jedan veliki uspjeh ženske košarke

 Simović upriličio prijem za Dubljević i Jovanović: Još jedan veliki uspjeh ženske košarke

Foto: niksic.me

Predsjednik Opštine Nikšić, Milutin Simović, upriličio je danas prijem za reprezentativke, Nikšićanke Jelenu Dubljević i Milicu Jovanović, koje su dale ključni doprinos još jednom značajnom rezultatu crnogorskih košarkašica – plasmanu na EP. 

Simović im je čestitao na posebnom doprinosu koje su svojim igrama dale za još jedan veliki uspjeh naše ženske košarke i poželio im da i dalje budu, kako je naglasio, ponos svojih porodica, ponos svog grada i Crne Gore i uzor svojim i mlađim generacijama.

„Vaši rezultati i uspjeh koji ste postigli najbolja je inspiracija za sve nas Nikšićane da kao cijelo društvo, kao grad i kao država stremimo ka evropskoj adresi“, kazao je Simović.

On je izrazio spremnost da, uz prijedloge, preporuke i sugestije koje je dobio tokom današnjeg razgovora, lokalna uprava posveti posebnu pažnju daljem razvoju žesnke košarke u Nikšiću, koja je oduvijek bila rasadnik vrhunskih košarkašica. Simović je istakao da je ove godine urađen određeni zaokret kada je u pitanju podrška sportskim klubovima u našem gradu sa namjerom, kako je pojasnio, šire disperzije klubova koji će biti obuhvaćeni istom, a posebno će se vrednovati oni klubovi koji posvećeno rade sa mlađim kategorijama.

Jelena Dubljević je kazala da se osjeća ponosnom zbog šestog plasmana na Evropsko prvenstvo što predstavlja veliki uspjeh, ali i obavezu da se na velikoj sceni pokažu u što boljem izdanju poručujući da su energija, zajedništvo i snaga naše reprezentacije dobri preduslovi za dobar rezultat.

Prijemu su prisustvovali i Dušan Dubljević, trener i Aleksandra Vujović, tim menadžer naše reprezentacije.

izvor:onogost.me

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja