Simović upriličio prijem za najbolje policijske službenike

 Simović upriličio prijem za najbolje policijske službenike

Foto: Opština Nikšić

Predsjednik Opštine Nikšić,  Milutin Simović, upriličio je prijem za pripadnike Centra bezbjednosti Nikšić, Baja Varajića i Vidoja Žugića, koji su proglašeni za najbolje službenike u 2020. godini, kao i za načelnika Centra bezbjednosti Nikšić, Tihomira Goranovića i komandira stanice policije, Darka Mađarića.

,,Zadovoljstvo mi je što sam danas u prilici da se sretnem sa vama, i u ime lokalne uprave i građana Nikšića, odam priznanje Centru bezbjednosti Nikšić na profesionalnom, posvećenom i predanom odnosu prema očuvanju javnog reda i mira u našem gradu”,  istakao je predsjednik.

Tom prilikom je naglasio da godina koju ispraćamo bila puna izazova, gdje je Uprava policije imala svoje nadležnosti i odgovornosti, kojima je odgovorila na najbolji mogući način.

Pripadnici Centra bezbjednosti Nikšić, osim redovnih aktivnosti u vrijeme pandemije, doprinosili su očuvanju javnog zdravlja krou kontrolu poštovanja propisanih epidemioloških mjera, kazao je Simović.

Čestitajući nagrađenim, predsjednik je istakao da su oni primjer posvećenog rada, profesionalnog odnosa kao i poštovanja uniforme koju nose.

Zahvaljujući predsjedniku na prijemu načelnik Goranović je istakao dobru saradnju lokalne uprave i Centra bezbjednosti i naglasio da su u 2020. godini, uspjeli da očuvaju stabilan javni red i mir, preventivno djeluju, eliminišu djelovanje kriminalnih grupa iz drugih gradova na teritoriji naše opštine, u velikoj mjeri suzbiju distribuciju narkotika i osiguraju bezbjednost u saobraćaju.

U ime nagrađenih policajaca zahvalio se Vidoje Žugić i kazao da će se i ubuduće profesionalno i odgovorno odnositi prema svom pozivu.

Predsjednik je nagrađenim službenicima Centra bezbjednosti uručio prigodne poklone.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja