SNP: Đukanović udarac dobio u Nikšiću, a to je najava za Herceg Novi

 SNP: Đukanović udarac dobio u Nikšiću, a to je najava za Herceg Novi

Izvor: Arhiva, SNP

Udarac koji je DPS dobio u Nikšiću je najava njegovih budućih poraza na narednim lokalnim izborima, počev od onih u Herceg Novom, a kruna svega biće održavanje velikog broja izbora naredne godine, na kojima očekujemo ubjedljive pobjede, počev od glavnog grada Podgorice, tvrde u SNP-u.

Iz partije na čijem je čelu Vladimir Joković kazali su da su juče održani izbori u Nikšiću pokazali da je DPS definitivno otišao u političku prošlost, da pobjeda na parlamentarnim izborima 30. avgusta nije bila slučajna i da je Milo Đukanović izgubio podršku čak i u rodnom gradu.

„Nisu DPS-u ovog puta pomogle ni cijela propagandna mašinerija, ni kriminalne aktivnosti koje su sprovodili njegovi ljudi iz sjenke. Poraz je bio neminovan, a dugo čekana sloboda konačno je zakucala na vrata Nikšićana i Nikšićanki“, navode iz SNP-a. 

Dodaju da su dali veliki doprinos da dođe do ovih prijeko potrebnih promjena koje su građani Nikšića godinama željeli i iščekivali.

„Svakako, bićemo i konstruktivan činilac prilikom formiranja nove vlasti u gradu pod Trebjesom, sa ciljem da se potpuno ispoštuje volja naroda. Na taj način nastaviće se talas promjena, koji je počeo 30. avgusta, a ostatak Crne Gore biće oslobođen nenarodne vlasti DPS-a i njegovih satelita“, poručuju iz SNP-a. 

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja