SNP: DPS u Nikšiću trguje glasovima

 SNP: DPS u Nikšiću trguje glasovima

SNP

Kako se približava 14.mart, dan izbora za Skupštinu u opštini Nikšić, tako DPS aparat, po starom, oprobanom receptu, preko provjerenih aktivista, nastavlja sa praksom obezbjeđivanja glasova za predstojeće izbore, navodi se u saopštenju SNP-a Nikšić.

„Kao i uvijek, fokus je na građanima koji su slabijeg materijalnog stanja, odnosno u stanju su socijalne potrebe. Aktivisti SNP-a svjedoci su da pripadnici romske populacije za dobijenih 50 eura trguju u supermarketima Volija, dok su se drugi angažovali na dovezu kubik ili dva drva domaćinstvima koja na drugi način nijesu mogla doći do nasušnih životnih potreba“, saopštavaju iz SNP-a.

Da smo duboko podijeljeno društvo, ali ne po nacionalnoj ili vjerskoj osnovi, već socijalnom status građana, pokazuju i ovi primjeri gdje bi građanin koji jedva sastavlja kraj sa krajem, trebao dati glas DPS-u, navode iz SNP-a.

„Nadamo se da će im ti nevoljnici zahvaliti na pomoći ili im baciti u lice tih 50 eura i shvatiti da uzimanjem novca ili drugih darova od DPS-a, ne prodaju samo svoj glas već i svoju budućnost i budućnost svoje djece. SNP je dužna da pokaže da tim putem više nije moguće ići ni kroz Nikšić ni kroz Crnu Goru a kamoli sa takvom politikom ostvariti evropsku budućnost,“ zaključuje se u saopštenju SNP-a.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još