Spasoje Tomić: Ne bi bilo normalno da Nikšićani 14. marta glasaju za Simovića

 Spasoje Tomić: Ne bi bilo normalno da Nikšićani 14. marta glasaju za Simovića

Izvor: Koalicija Za budućnost CG

Član medijskog tima koalicije Za budućnost Nikšića Spasoje Tomić poručuje da 14. marta na izborima u Nikšiću DPS odlazi u prošlost.

Saopštenje Tomića prenosimo u cjelosti: 

Duboko smo svjesni da se od DPS-a uvijek može očekivati neočekivano, tako je i ovog puta. Vršilac dužnosti gradonačelnika Nikšića Milutin Simović usudio se da priča o penzionerima.

Milutin kao i svaki loš političar pokušava da podiđe penzionerima demagoškom pričom, zaboravljajući da 90 odsto njih jedva preživljava zahvaljujući upravo partiji koju on predstavlja. Politika DPS-a zaslužna je samo u tome da penzionera u budućnosti skoro da neće ni biti, jer su građani zbog dugogodišnje nezaposlenosti fizički u nemogućnosti da dostignu staž za penziju. 

Ono u šta smo svakako sigurni, u šta smo se uvjerili ovih dana, jeste da će penzioneri svoj glas i svoje povjerenje dati koaliciji ZA BUDUĆNOST NIКŠIĆA, daće glas za budućnost svoje djece i svoje unučadi, jer ne bi bilo normalno da daju glas ljudima poput Simovića koji su decenijama ljude ostavljali bez posla i bez perspektive.

Simović i družina biće zaustavljeni, biće zaustavljena njihova pljačka i siromašenje građana. Nikšić mora otjerati u prošlost i jednom za svagda završiti sa onima koji su ga uništavali. 

Milutin Simović i lista koju predstavlja ne zaslužuju ni jedan glas, jer je Simović sa svojom DPS NКT ekipom koristio pandemiju kako bi ljude koji su bili zatvoreni u kućama pokušao da kupuje.

Pa samim tim se postavlja pitanje da li postoji veći moralni pad od toga da neko koristi nesreću u političke svrhe, za sticanje političkih poena.

Svakako 14. mart je blizu, sloboda za Nikšić je blizu, bolja budućnost Nikšića je blizu, a poraz DPS je neminovan.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja