U predsjedništvu DPS Abdić, Pažin, Rakočević, Bošković…

 U predsjedništvu DPS Abdić, Pažin, Rakočević, Bošković…

Izvor: DPS

Na juče održanoj sjednici Glavnog odbora Demokratske partije socijalista, izabran je sastav predsjedništva partije koji čine: predsjednik DPS Milo Đukanović, potpredsjednici Sanja Damjanović, Ivan Vuković, Jevto Eraković i Abaz Dizdarević, šef Kluba poslanika u Skupštini Crne Gore Danijel Živković, kao i Aleksandra Vuković, Predrag Bošković, Aleksandar Žurić, Nermin Abdić, Zoran Pažin, Nikola Rakočević i Draško Došljak.

Dva člana ovog partijskog tijela, biće naknadno izabrana, saopšteno je iz DPS.

“Glavni odbor je usvojio i jedan broj stranačkih dokumenata: Poslovnik o radu Glavnog odbora, Odluku o obrazovanju Političkog savjeta kao i Odluku o formiranju komisija Glavnog odbora. Na sjednici najvišeg partijskog tijela bilo je riječi o predstojećim lokalnim izborima u Nikšiću, kao i o drugim aktuelnim političkim temama“, navodi se u saopštenju.

Izvor: DPS

‘Na sjednici je konstatovano da je na Kongresu Demokratska partija socijalista napravila značajnu kadrovsku obnovu koja predstavlja snažan kapital i garanciju za uspjeh u narednom periodu. Usljed poznate epidemiološke situacije, uz poštovanje svih zdravstvenih mjera, sjednica Glavnog odbora je održana iz dva grada, putem video linka“, naveli su iz DPS.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja