Ugostitelju D.P. određeno zadržavanje do 72 sata, D.Č. nakon saslušanja pušten da se brani sa slobode

 Ugostitelju D.P. određeno zadržavanje do 72 sata, D.Č. nakon saslušanja pušten da se brani sa slobode

Foto: FOS media

Osumnjičenom D.P. je nakon saslušanja od strane tužioca donijeto rješenje o zadržavanju do 72 časa  zbog posebnih okolnosti  koje ukazuju da će ponoviti krivično djelo dok je osumnjičeni D.Č. nakon saslušanja  pušten da se brani sa slobode u daljem toku postupka.

,,Dana 26.12.2020. godine dežurnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću  privedeni osumnjičeni D.P. i D.Č. vlasnici ugostiteljskih objekata u Nikšiću, zbog osnovane sumnje da su izvršili  krivična djela nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti , jer su suprotno Naredbi Ministartstva zdravlja prekršili zabranu rada ugostiteljskih objekata na dan 25.12.2020.godine. Osumnjičenom D.P. je nakon saslušanja od strane tužioca donijeto rješenje o zadržavanju do 72 časa  zbog posebnih okolnosti  koje ukazuju da će ponoviti krivično djelo dok je osumnjičeni D.Č. nakon saslušanja  pušten da se brani sa slobode u daljem toku postupka”, saopštio je za naš portal Stevo Šekarić, državni tužilac, portparol.

Podsjećamo da su D.P. vlasnik ugostiteljskog objekta Room 56 i D.Č. vlasnik lokala Green Wood privedeni nakon što su otvorili svoje objekte suprotno mjerama. D.P. je, tada ponovio krivično djelo odmah  nakon što je saslušan  kod tužioca i pušten uz krivičnu prijavu.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja