URA DPS-u: Vi nijeste ni Cetinje ni CG, već organizovana kriminalna banda koja raspiruje nacionalizam

 URA DPS-u: Vi nijeste ni Cetinje ni CG, već organizovana kriminalna banda koja raspiruje nacionalizam

Izvor: Ilustracija, URA

Da se neki još nijesu oporavili od izbornog poraza i da su dobro zabrinuti da se ne otvori pitanje njihove odgovornosti za ono što su radili prethodnih 30 godina, lako je prepoznati u izlivima nervoze i halucinacija koje svakodnevno manifestiju prema našoj partiji, odgovorili su iz Građanskog pokreta URA na reagovanje DPS-a.

Kako su kazali iz te partije, DPS-u, i još nekim statelitskim partijama u nestajanju, se priviđa Abazović, svugdje i u svemu.

,,Pošto im u zadnje vrijeme neće san na oči, vjerovatno po cijeli dan ne rade ništa drugo do smišljaju ova smješna saopštenja kojima dodatno urušavaju svoj i ovako poljuljani rejting. Ako misle da će izlivima nacionalizma i šovinizma srušiti građansku Crnu Goru, za koju se URA bori i zalaže, grdno se varaju“, navode iz URE.

„Na sreću nijeste vi ni Cetinje ni Crna Gora, već ste političko krilo organizovane kriminalne grupe čije se štetne radnje po državu svakodnevno otkrivaju. I tek ce, obećavamo. Sačuvajte strpljenje, da na pregorite prije vremena. I ostanite budni“, zaključili su iz URE.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja