URA odgovorila DPS-u: Nema tog advokata koji će vas spasiti zatvora

 URA odgovorila DPS-u: Nema tog advokata koji će vas spasiti zatvora

Izvor: URA

Kada vam partija čije je rukovodstvo sabirni centar organizovanih kriminalnih grupa (što punovpravno osuđenih, što onih na čekanju), kaže da ste u problemu, nekakvoj jadi i bijedi, a pritom ste potpuno čisti i relaksirani pred cjelokupnom crnogorskom javnošću, onda to zaista zvuči šizofreno i krajnje komično, kazali su iz URE odgovarajući na DPS-ovo saopštenje.

Oni poručuju DPS-u da nema advokata koji će ih spasiti zatvora i da je to u stvari najveći jad i bijeda povampirenih postizbornih kriminalaca iz vrha Demokratske partije socijalista.

“Koji zajedno sa svojim kvaziintelektualcima, kvazianalitičarima, kvazinovinarima, kvaziindivudama žele da crnogorskoj javnosti i dalje poturaju priču po kojoj je dva i dva pet, a ne četiri. “Kredibilnim gorostasima” crnogorstva i do sada ekskluzivnim tobožnjim zastupnicima ljubavi prema Crnoj Gori oličenih u doživotnom predsjedniku, njegovom kuriru, replikantima i političkim hibridima iz poslaničkih klupa, ne treba nikakav PR, pa ni PR URE kako bi ih diskreditovao, dovoljno je samo da se pojave i oglase”, ukazali su iz URE.

Saglasni su, kažu, da će o političkoj budućnosti DPS-a ali i URE najbolji sud dati građani Nikšića u martu na izborima.

“Vidimo se tada, ako vam iko ostane u partiji”, zaključili su iz URE.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja