Vozačima savjetujemo opreznu vožnju i poštovanje pravila saobraćaja

 Vozačima savjetujemo opreznu vožnju i poštovanje pravila saobraćaja

Foto: Portal ,,Nikšić“

Saobraćaj se obavlja nesmetano, kolovozi su pretežno suvi, a vidljivost je smanjena po kotlinama u sjevrnim predjelima . Na putevima koji vode duž klisura i usjeka moguća je pojava sitnijih odrona. Vozačima savjetujemo opreznu vožnju i poštovanje pravila saobraćaja.

U vremenskom periodu od 15. novembra 2020.godine do 01. aprila 2021.godine upotreba pneumatika za zimsku upotrebu je obavezna na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom bez obzira da li na tom putu postoje zimski uslovi.

Na magistralnom putu M-3 Danilovgrad-Podgorica, dionica Komanski most-skretanje za Marezu saobraćaj je regulisan semaforskom signalizacijom uz moguće kraće obustave ne duže od 15 minuta.
Do 20.12.2020. godine zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-6 dionica Mihailovica–Pljevlja dolazi do totalne obustave saobraćaja za sve vrste vozila u terminu od devet do 11:00 sati i od 13:00 do 15:00 sati.
Do 28.12.2020. godine zbog izvođenja radova u sklopu rekonstrukcije magistralnog puta M-5 dionica Rožaje-Špiljani doći će do totalne obustave saobraćaja za sve vrste vozila u terminu od osam do 11:00 časova i od 13:00 do 16:00 časova. U preostalom vremenskom periodu saobraćaj će se regulisati semaforskom signalizacijom.
Na putu Dinoša – Cijevna Zatrijebačka do 30.12.2020. godine zbog asfalterskih radova dolazi do totalne obustave saobraćaja za sve vrste vozila u terminu od osam do 16:00 sati.
Na magistralnom putu M-11 Lepetani-Tivat do 30.12.2020. godine zbog izvođenja radova na priključenju opštine Herceg Novi na regionalni vodovod promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a dolazi do povremenih prekida saobraćaja ne dužih od 15 minuta.
Do završetka radova na rekonstrukciji puta Lubnice – Jelovica odobrava se obustava režima saobraćaja za sve vrste vozila u trajanju ne dužem od dva sata u terminu od sedam do 17:00 sati.
Zbog slučajeva infekcije u Rožajama zatvara se granični prelaz Vuča-Godovo na putnom pravcu Rožaje –Tutin.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja