Za budućnost Nikšića: Simović hoće da ukloni štandove naše koalicije

 Za budućnost Nikšića: Simović hoće da ukloni štandove naše koalicije

Izvor: Za budućnost Nikšića

Kao što smo se prije 30 avgusta suočavali sa svim mogućim opstrukcijama, tako se i sada susrećemo sa istim problemima. Opstrukcije koje vrše lokalne službe a tiču se rada naših mladih aktivista na štandovima danas su dobile i svoj oblik, saopšteno je iz koalicije Za budućnost Nikšića.

„Iako smo uredno prijavili i najavili da ćemo na određenim lokacijama u Nikšiću postavljati naše štandove, od nadležne komunalne službe nismo dobili nikakav odgovor, ali su zato službenici ove institucije vrlo ažurno „izašli na teren“ kako bi upozorili naše mlade aktiviste da će naši promotivni punktovi sledeći put biti uklonjeni primjenom sile“, navode u saopštenju.

Foto: Za budućnost Nikšića

Ističu da je ovakav način postupanja još je jedan primjer nervoze, straha i neupitnog poraza koji očekuje DPS u Nikšiću.

„Naši mladi aktivisti na štandovima plijene svojom elokvencijom, neposrednošću i šarmom pridobijajući na taj način podršku građana, dok se rad DPS-a kao i uvijek do sada odvija u tamnim budžacima i zadimljenim komitetskim prostorijama. 

Svakako ove akcije DPS službi nas neće spriječiti da nastavimo komunikaciju sa građanima koji nam na svakom štandu ukazuju povjerenje i iskazuju spremnost da budu dio naše veličanstvene pobjede 14. marta“, zaključuju iz koalicije Za budućnost Nikšića. 

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja