ZBN: Porazili smo DPS 30. avgusta, a konačni udarac zadaćemo u Nikšiću

 ZBN: Porazili smo DPS 30. avgusta, a konačni udarac zadaćemo u Nikšiću

Izvor: Za budućnost Nikšića

Prijetnje koje upućuje DPS i poruke da će nešto nekome da „uzvrate istom mjerom“ samo su rezultat panike, straha i potpune političke dezorjentacije, pred sigurni poraz u Nikšiću, saopšteno je iz koalicije Za budućnost Nikšića.

„Zaista djeluje tragikomično kada DPS, partija koja je političko krilo mafije, priča o ugroženosti, i to nakon trideset godina zla i terora koji su sprovodili nad Crnom Gorom i našim gradom“, stoji u saopštenju.

Nakon sigurnog poraza u Nikšiću, ističu iz koalicije Za budućnost Nikšića, lideri DPS, kako na državnom tako i lokalnom nivou, kao i njihovi poltroni iz vrha nikšićke policije, sudstva i tužilaštva, treba da se pripreme za suočavanje sa pravdom.

Dodaju kako to što poslednjih dana pokušavaju iznova da zloupotrebljavaju korumpirane i kriminalizovane djelove policije, i što progone „naše aktiviste i prijatelje iz Srbije, ne može preplašiti bilo koga, a posebno našu koaliciju“.

„Porazili smo DPS 30. avgusta, a konačni udarac, od koga se nikad više neće oporaviti, zadaćemo im u Nikšiću“, zaključuju iz ove koalicije.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja