Piter Džekson je objavio prve snimke iz svog dokumentarca o Bitlsima

 Piter Džekson je objavio prve snimke iz svog dokumentarca o Bitlsima

Foto: citymagazin

Proslavljeni novozelandski reditelj Piter Džekson se nedavno javio iz svog studija za montažu, sa novim informacijama vezanim za njegov naredni dokumentarac o Bitlsima.

Naime, film pod imenom The Beatles: Get Back, trebalo je da izađe 2020, ali je zbog pandemije odložen za 2021. U njemu ćemo moći da vidimo nikad do sad objavljene snimke grupe iz 1969, koji prikazuju Pola, Džona, Džorža i Ringa dok u studiju vežbaju nove pesme za svoj prvi nastup nakon dve godine. Plan je bio da taj nastup bude snimljen i izdat kao živi album. Do toga, međutim, nije došlo, već su se pesme sa tih proba pojavile na albumima Abbey Road (1969) i Let it Be (1970). Bitlsi su doduše neke od ovih pesama izveli na svom čuvenom poslednjem koncertu na krovu u Londonu.

Piter Džekson nas je u kratkom klipu obavestio da će dokumentarac svakako izaći u 2021, a kako bi nas još više zaintrigirao, on je podelio 3-minutnu montažu snimaka koji će biti deo tog filma. On je još ranije izjavio da je odlučio da napravi dokumentarac o Bitlsima neposredno pre raspada, kako bi pokazao da u tom periodu nisu uvek bili toliko zategnuti odnosi između članova grupe kako je ranije predstavljeno, već su postojali i mnogi trenuci u kojima su oni uživali u prisustvu jednih drugih i zajedničkom stvaranju novih remek-dela.

Izvor:citymagazin

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja