Ne možete u teretanu, Nikšićanka ima rješenje (VIDEO)

 Ne možete u teretanu, Nikšićanka ima rješenje (VIDEO)

foto: privatna arhiva

Nikšićanka Ana Patrić koja se godinama bavi baletom i fitnesom odlučila je da snimi treninge i podijeli ih sa svima koji redovno treniraju a sada, zbog novih mjera, ne mogu u teretanu. Ovim putem željela je da apeluje na sve građane da ostanu kući ali i da ne zaborave na fizičku aktivnost. Vježbe su, kaže, prilagođene izvođenju u kućnim uslovima i sve ih možete odgledati i odraditi uz Anine savjete i to potpuno besplatno.

„Prvobitni plan je bio da snimim vježbe mojim djevojkama koje dolaze na treninge i onda sam u komunikaciji sa njima došla na ideju da na mom You Tube kanalu objavljujem snimke kako bi one bile vidljive za širu javnost“, kaže Ana za FOS.

Vježbe su jednostavnog karaktera, navodi Ana, a veoma su efikasne u očuvanju figure.

„Svaka vježba se izvodi bez rekvizita i mogu se raditi u udobnosti svog doma. Bitno je održavati zdravlje i poboljšati imunitet a vježbanje je jedan od najboljih načina za postizanje rezultata“, priča naša sagovornica.

Cijelu priču je kreirala, kaže, inspirisana kampanjom #OstaniDoma. Željela je da na ovaj način da svoj skromni doprinos i pokaže ljudima da je zdravlje preče od bilo čega. Svakako se svom tijelu možete posvetiti i u udobnosti svoga doma. Potrebni su samo dobra volja i istrajnost.

Prvi video je već snimljen i objavljen a  njena ideja je naišla na interesovanje i pozitivne reakcije sugrađana.

„Baš mi je drago što je privukla kampanja ovoliku pažnju javnosti. Snimci će biti objavljivani utorkom, petkom i nedjeljom uz precizne instrukcije za izvođenje vježbi. Radimo određene djelove tijela svakog dana, kombinujemo jednostavne i zabavne pokrete uz minimalno napora a za maksimalne rezultate. Vrijeme izvođenja prilagođeno je obavezama u kući“, zaključuje Patrić za FOS.

Podsjećamo, uvođenjem Vladinih mjera u narednih 15 dana biće zatvorene teretane, ugostiteljski objekti, šoping centri a sve u cilju očuvanja zdravlja građana i sprječavanja ulaska i širenja virusa u našu zemlju.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još