Emisije o putovanjima koje možete pogledati dok traju praznici

 Emisije o putovanjima  koje možete pogledati dok traju praznici

Foto: unsplash

,,Meni misao stalno na Jadranu. Čitave godine sanjam more, idem ulicama, radim, razgovaram sa prijateljima, a – nisam tu.

Na moru sam.

Zovu me na sastanke, teraju me da nešto organizujem, uradim, donesem, predam, saopštim, oćutim, priznam… a ja im kažem –Badava vi to meni. Nisam ja tu.”

Baš kao i Mika Antić i  mi smo uvijek na moru i nekom putovanju, bez obzira na to gdje smo ustvari. Da bi nam dani bili još ljepši i da bi našu divnu planetu upoznali što bolje pratimo emisije o putovanjima koje i vama preporučujemo

Foto: Unsplash

Svet na dlanu

U emisijama koju su vodili i uređivali vlasnici poznate turističke agencije KonTiki Marija i Slobodan Mićić vidjećete predivne države i gradove, čućete zanimljivosti iz života običnih ljudi, saznaćete tajne koje skrivaju daleke destinacije. Primijetićete da akcenat nije na kulturno-istorijskim znamenitostima već na običajima, navikama ljudi sa različitih meridijana. I što nas najviše oduševljava fokus je na onom lijepom, trude se da iz svega i svuda izvuku ono najbolje, da tu zemlju i narod predstave u najljepšem mogućem svijetlu, dirnule su nas Slobodanove riječi o iskustvu  iz Etiopije : ,,Sirotinja, ali dušu bi vam dala!”

Foto: Unsplash

Otvorite atlas

Zahvaljujući ovoj zabavno-informativnoj, prije svega turističkoj emisiji imate priliku da budete informisani o najboljem smještaju, prevozu i o svim ostalim uslugama iz domena turizma, ali i da pogledate reportaže o predivnim mjestima. Emisija traje 30 minuta i sastavljena je od više rubrika, u njoj zanimljivi gosti govore o svojim putovanjima, predstavljaju se hoteli, restorani i aktuelne turističke ponude, turističke manifestacije, dijele se nagrade . Voditelj emisije nastale 2004. godine je Miloš Lazić,  a autor je Marko Milutinović.

Avatar

Margita Bećirović Vulanović

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja