,,Ajkule“ od sjutra u kompletnom sastavu, slijedi turnir u PG

 ,,Ajkule“ od sjutra u kompletnom sastavu, slijedi turnir u PG

Izvor: Wpolo.me

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore privodi kraju pripreme i treninge u Đenovi sa Pro Rekom a od ponedjeljka rad nastavlja u kompletnom sastavu u Podgorici, gdje će biti održan i međunarodni turnir.

Selektor Vladimir Gojković imaće u glavnom gradu na okupu sve reprezentativne kandidate, jer će se priključiti igrači koji su u Đenovu propustili zbog klupskih obaveza.

Protivnici „ajkulama“ na međunarodnom turniru u Podgorici od 27. do 29. januara biće selekcije Sjedinjenih Američkih Država i Srbije. Njemačka je otkazala učešće zbog korona virusa.

I ova akcija na bazenu u Podgorici u sklopu je priprema naših najboljih vaterpolista za kvalifikacioni turnir u Roterdamu za Olimijske igre. Kao što je poznato vaterpolisti Crne Gore nadmetaće se u A grupi kvalifikacija sa reprezentacijama Grčke, Brazila, Kanade, Gruzije i Turske. Dvije najbolje selekcije igraće polufinale sa dvije najbolje plasirane iz grupe B u kojoj su Hrvatska, Francuska, Rusija, Holandija, Njemačka i Rumunija.

Na kraju će tri prvoplasirane reprezentacije izboriiti učešće na Olimijskim igrama u Tokiju. Kvalifikacioni turnir u Roterdamu na programu je od 14. do 21. Februara.

SATNICA TURNIRA U PODGORICI:

Srijeda, 27.01. – 17.30 h
SAD-Srbija

Četvrtak, 28.01. – 18.00 h
Crna Gora-Srbija

Petak, 29.01. -11.00 h
Crna Gora-SAD

Izvor: RTCG

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja