Đoković: Nadam se da ću učestvovati na OI, to je najveća čast

 Đoković: Nadam se da ću učestvovati na OI, to je najveća čast

Izvor: Tennisworldusa.com

Nadam se da će se Olimpijske igre u Tokiju održati po planu, planiram da idem u Japan jer nema veće časti nego predstavljati svoju zemlju na Igrama, rekao je danas najbolji teniser svijeta Novak Đoković.

On je na zvaničnoj konferenciji za medije u Melburnu, uoči starta ATP kupa na kojem Srbija brani titulu, poručio i da je sve u redu sa žuljem zbog kojeg je odigrao samo jedan set na egzibiciji u Adelajdu i da trenira normalno.

,,Nadam se da ću imati priliku da ponovo učestvujem na Igrama jer je to najstariji i najtradicionalniji sportski događaj u istoriji. To je najveća čast, predstavljati zemlju na OI. Oduvijek sam se lijepo provodio, bio sam već tri puta i radujem se četvrtom“, rekao je Đoković.

Srpski teniser osvojio je bronzanu medalju u Pekingu 2008. godine, četiri godine kasnije u Londonu ispao je u polufinalu od Endija Marija i završio kao četvrti posle poraza od Del Potra u meču za treće mjesto, a upravo ga je Del Potro savladao na startu Igara u Riju 2016. godine.

Srbija predvođena Đokovićem na startu ATP kupa u noći između ponedjeljka i utorka igra protiv Kanade.

,,Atmosfera je odlična, svi smo zajedno u kući, zabavljamo se, mnogo je smijeha, dobre energije i druženja. Mislim da nam svima to pomaže ne samo za ATP kup, već i za Australijan open i nastavak sezone. Uvijek se radujem nedjeljama u kojima smo svi u ekipi, nadamo se novom uspjehu“, poručio je Đoković.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja