KK Sutjeska dočekuje Lovćen, Gašić: Pripreme za meč nam otežavaju povrede

 KK Sutjeska dočekuje Lovćen, Gašić: Pripreme za meč nam otežavaju povrede

Foto: KK Sutjeska media

U okviru 14. kola domaćeg šampionata košarkaši Sutjeske će danas od 17 sati ugostiti Lovćen. 

Biće to drugi susret ova dva tima u svega deset dana, a prethodni, odigran u Sarajevu u okviru regionalne ABA 2 lige, pripao je Nikšićanima. Meč u SC “Nikšić”, prema riječima trenera Velimira Gašića, biće od velikog značaja za Sutjesku, dok  je ekipa opterećena povredama.

“Meč sa Lovćenom ima specifičnu težinu u pravom smislu te riječi. Sa aspekta koncentracije i pristupa ćemo pokušati da budemo na dobrom nivou. U velikoj mjeri pripremu za meč nam otežavaju povrede i bolesti nekoliko igrača. Od dolaska iz Sarajeva je osam igrača imalo manjih ili većih problema sa povredama ili bolestima. Ćalić se povrijedio na meču u Sarajevu i on će definitivno biti van tima, dok je nekoliko igrača pod znakom pitanja i u tolu dana ćemo procijeniti da li će nastupiti”, rekao je Gašić.

Trener “plavih” se nada da će ostatak tima koji je u funkciji prevazići sve probleme, te da će dati maksimum protiv Lovćena. Sutjeska je nakon 13 odigranih utakmica u domaćem prvenstvu zabilježila deset pobjeda i tri poraza, dok su Cetinjani upisali trijumf više i dva neuspjeha.

Izvor: onogost.me

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja