,,Medvjedice” preslišale rivale na turniru u Mostaru

 ,,Medvjedice” preslišale rivale na turniru u Mostaru

Foto: RK Trebjesa

Rukometašice Trebjese osvojile su prvo mjesto na Međunarodnom turniru “Voljenom gradu-Mostar 2021”.

Sjajnom igrom “medvjedice” su dominantno savladale Turbine iz Jablanice u polufinalu 23:18, dok su u finalnom meču ubjedljivo porazile Leotar iz Trebinja 35:20. Kako su istakli iz RK Trebjesa, najbolji golman turnira je Staša Raičević iz nikšićkog sastava, a najbolja igračica je njena saigraačica iz kluba Maša Varajić.

,,Ovaj turnir je odlično poslužio da se provjeri forma „medvjedica “ pred početak obaveza u kup-u RSCG kao i nastavka šampionata koji počinje početkom marta mjeseca. Veliku zahvlanost dugujemo Omeru Omeroviću članu Organizacionog odbora turnira na fenomenalnom dočeku, kao i svim prijateljima kluba koji su omogućili da odemo na ovaj tradicionalni turnir” poručili su iz RK Trebjesa.

Turnir u gradu na Neretvi su osvojile: Gezović Marijana, Pandurević Danica, Raičević Staša, Kecojević Aleksandra, Varajić Maša, Gardašević Milena, Dorongić Bojana, Burić Sara, Radović Milena, Kadić Andjela, Blečić Sara, Gezović Anđela, Popović Maša, Marjanović Jelena, Perunović Ana, Vujović Maja, Drašković Anja, Lalić Iva i Čvorović Jovana.

Izvor: onogost.me

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja