Radović za portal ,,Nikšić“ – Zahvalan sam navijačima ,,Sutjeske” na podršci

 Radović za portal ,,Nikšić“ – Zahvalan sam navijačima ,,Sutjeske” na podršci

Foto: Instagram

Nakon odlaska Dragana Radojičića na klupi ,,plavih” stigao je Miljan Radović. Prošao je sve mlađe kategorije kluba, a za seniorsku ekipu  je debitovao 1993. godine. U dresu ,,Sutjeske“ je odigrao preko 250 utakmica i postigao preko 30 golova. Radović ističe da je zadovoljan onim što je zatekao u klubu i ne želi da komentariše loše rezultate.

,, Sutjeska je klub sa velikom istorijom,  dobar klub što  dokazuje godinama unazad, još otkad sam ja igrao. Zatekao sam dobro organizovan klub, sa dobrom ekipom, dobrim igračima, jeste da trenutno rezultat imamo lošiji ali ja ne bih analizirao loše rezultate mog prethodnika već se okrećem analizama tima, ja sam trener koji gleda kako će ekipa da igra u predstojećim duelima”, rekao je Radović za portal ,,Nikšić”.

  Promjena trenera nije jedina promjena koja će se desiti u klubu kraj ,,Bistrice”.

,,U stručnom štabu će biti Dejan Miljanić kao prvi pomoćni trener, Željko Radulović će se u tom slučaju vratiti da trenira omladince, to je jedina izmjena u stručnom štabu”, otkrio je Radović.

Nakon više poraza očekuje se bolji rezultat, pobjede, da li će Radović opravdati očekivanja vidjećemo u subotu jer će debitovati na klupi ,,Sutjeske“, protiv ,,Zete“ na Trešnjici. Sam Radović je optimističan, očekuje pozitivan rezultat u ovom duelu, ali i u nastavku sezone.

Foto: FK ,,Sutjeska“

,,Ja sam po prirodi optimista, i kao igrač i kao trener gledam na fudbal napadački, cilj je u skladu sa igračkim kadrom i renomeom kluba, trudićemo se da idemo utakmicu po utakmicu, da pobijedimo ukoliko nam to i protivnik dozvoli, ne pitamo se samo mi na terenu, ali idemo utakmicu po utakmicu, nećemo planirati nešto puno unaprijed, bićemo skoncentrisani na to, kao što je sljedeći protivnik Zeta i samo nas to u ovom trenutku interesuje”, kazao je Radović.

Vijest da je ,,Profesor” preuzeo tim dočekana je sa oduševljenjem, jer ljubitelji fudbala i navijači ,,Sutjeske” pamte Radovića kao dobrog igrača, a dokazao se i kao trener.

,,Istakao bih, pored toga što je uprava kluba prepoznala to da sam ja taj koji bi trebao da radi dobre stvari tu, veliku zahvalnost dugujem i navijačima u Nikšiću koji mi daju podršku i koji su takođe prepoznali to, ja sam uvijek imao dobru konekciju sa njima i kad sam igrao, i kad sam igrao protiv ,,Sutjeske“, i kad sam bio trener tima koji je igrao protiv ,,Sutjeske“. Uvijek su Nikšićani znali da prepoznaju šta je dobro a šta ne, siguran sam da će i u nastavku oni reagovati na pravi način, podržati, baš sam im zahvalan  i to je razlog više što želim da napravimo nešto više i da usrećimo sve te ljude koji vole ,,Sutjesku”, zaključuje Radović za portal ,,Nikšić”.

Avatar

Margita Bećirović Vulanović

Pročitajte još