Osmajić: Idemo korak po korak

 Osmajić: Idemo korak po korak

Milutin Osmajić – Foto: Željko Šapurić

Fudbaleri Sutjeske odradili su „domaći zadatak“ i ispunili program treninga koji su imali tokom odmora. Pred plavo-bijelima je mnogo posla, prije nego što šef stručnog štaba Miljan Radović dovede ekipu na željeni nivo, piše Dan.

Milutin Osmajić je prošle godine potvrdio svoj ogroman potencijal.

-Svaka stepenica prema gore je nova šansa, a vjerujem da ću u ovoj godini napraviti dodatan iskorak u svojoj karijeri. Maksimalno radim, kako bi potpuno spreman dočekao start drugog dijela prvenstva. Dobro sam se odmorio za vrijeme pauze, ali i individualno trenirao, kako bih što spremnije dočekao početak priprema – ocjenjuje Osmajić.

Pripreme svakom od igrača mogu puno donijeti, ali i odnijeti. Jedni se žele izboriti za mjesto u ekipi, ima onih koji se na priprema tek trebaju i dokazati da uošte imaju kvalitet za Sutjesku.

-Evropsku vizu jednostavno moramo potvrditi, mislim da za za to imamo snage i kvalitet. Oprez svakako nije na odmet. Lično gledano, imam puno povjerenje u ekipu i vjerujem da smo sposobni da ispunimo plan.

Priče o odlascima i dolascima su deo uobičajenog foklora tokom pripremnog perioda. Aktuelni kadar je izneo najveći deo tereta u prošloj godini, a eventualne novajlije će morati odgovoriti na puno kriterija.

-Tek smo na početku priprema, a kako smo radili, znaćemo kada startuje drugi dio sezone. Ubijeđen sam da tokom ovih priprema stavaramo temelje bolje Sutjeske, drčnije, takmičarski spremnije i zrelije – zaključio je Milutin Osmajić.

Izvor: DAN

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja