Rene Mihelič novi igrač Sutjeske

 Rene Mihelič novi igrač Sutjeske

Foto: Pobjeda

Brazilac Augusto stigao je kraj Bistrice prije desetak dana i mnogo će doprinijeti veznom redu Sutjeske, a kako saznaje Pobjeda za koji dan bi trebao dres nikšićkog prvoligaša da obuče još jedan internacionalac – iskusni Rene Mihelič, prenosi Pobjeda.

Riječ je o 32-godišnjem Slovencu koji je minulih sezona sjajne partije pružao u Indoneziji i Švedskoj, a osim Maribora, kao matičnog kluba, branio je i boje Hapoela, Rige, Debrecina, Levskog, Nacionala…

Nastupao je ovaj vezista i za najbolji nacionalni tim Slovenije. Njegovim dolaskom Sutjeska će sigurno biti ubojitija i moglo bi se reći da kraj Bistrice odavno nijesu imali efikasniji učinak u prelaznom roku. Mihelič će ugovor sa Sutjeskom potpisati do kraja sezone s mogućnošću produžetka saradnje.

Plavo-bijeli“ će od sjutra, inače, biti u Budvi i planirano je da na pripremama budu do 7. februara, a da ih finiširaju generalnom probom protiv Zrinjskog.

,,Bila je to ubičajena utakmica za početak priprema. Dobili su šansu svi igrači, trčanje je bilo za zavidnom nivou, a to je najvažnije u ovom periodu. Imali smo grešaka, ali viđeno je i dobrih stvari. Primili smo „čudne“ golove, ali dešava se. Vjerujem da ćemo do početka proljećnjeg dijela šampionata biti spremni, a već smo i isplanirali dosta prijateljskih mečeva“, kazao je trener Miljan Radović.

Radović je objasnio plan i program priprema za naredni period.

,,Splendid“ će od subote biti naša nova baza, a igraćemo s Mornarom, Jezerom, Titogradom i Podgoricom. U Gabeli, na Memorijalnom turniru „Andrija Anković“ igraćemo protiv Zrinjskog 12. februara i to će biti naša generalna proba. Trudićemo se u svim tim mečevima da slavimo, bez obzira što rezultat nema značaj“, kaže Miljan Radović, uvjeren da će Sutjeska do nastavka prvenstvene trke dobiti i prava pojačanja.

Izvor: Pobjeda

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja