Spasojević: Jedino možemo obećati da ćemo dati maksimum

 Spasojević: Jedino možemo obećati da ćemo dati maksimum

Foto: KK Sutjeska Media

Košarkaši Sutjeske napravili su sjajnu uvertitu pred start ABA 2 lige i početak tzv. prvog balona na Zlatiboru, prenosi Onogošt

Tim Velimira Gašića upisao je i četvrtu pobjedu u I A MCKL u derbiju 4. kola bodove u gradu pod Trebjesom, ostavio je Teodo koji je poražen 87:82.

“Jako teška utakmica sa Teodom iako smo vodili tokom čitavog meča, uspijevali su kroz naše greške da se vrate smanje rezultat, ali ne i da dovedu u pitanje pobjedu. Kvalitetnija smo ekipa što smo i pokazili na početku dosadašnjeg dijela takmičenja. Nikom neće biti lako dobiti nas u Nikšiću”, kazao je Radosav Spasojević za Sportski.me.

Spasojević odigrao je još jedan briljantan meč – protiv Tivćana upisao je 20 poena (4-6) šut za tri a statistiku je osvježio sa pet skokova i dvije asistenacije.

“Zadovoljan sam svojim partijama do sada, ali uvijek može i mora bolje”,  realan je Spasojević.

Ekspedicija Sutjeske danas putuje na Zlatibor gdje će boraviti do 18. novembra na prvom tzv. balon turniru ABA 2 lige.

Prvi meč je u utorak od 21 sat protiv domaćina turnira.

“Očekuje nas jako naporan turnir na Zlatiboru protiv ekipa Zlatibora, MZT-a, Podgorice i Širokog. Sve ekipe su za respekt, jedino što možemo da obećamo je da ćemo dati maksimum, a za sta će to biti dovoljno vidjećemo”, zaključio je Spasojević.

Izvor: onogost.me

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još