Skup koalicije „Za budućnost Nikšića“ danas u centru grada; Kovačević: Jači smo od DPS-a

 Skup koalicije „Za budućnost Nikšića“ danas u centru grada; Kovačević: Jači smo od DPS-a

Izvor: Za budućnost Nikšića

Koalicija Za budućnost Nikšića organizovala je danas skup koji je održan u centru Nikšića, a nosilac liste Marko Kovačević poručio je da im je dosadašnja vlast samo pravila probleme i da se mnogo toga nagomilalo.

Članovi koalicije su se nakon okupljanja u centru grada uputili ka zgradi Opštine Nikšić, a Kovačević je kazao da to neće više biti zgrada distance između vlasti i građana, nego zgrada otvorenih vrata za sve građane Nikšića koji ovdje žive.

„Za sve naše sugrađane, da rješavamo sve njihove probleme, jer dužnost svake vlasti jeste da rešava problema građana. Ostalo je još malo do izbora, a mi imamo izvanrednu energiju i ne sumnjam da ćemo sami biti jači od one liste koju predvodi Demokratska partija socijalista, a idemo i ka tome da sami budemo najjači,“ kazao je Кovačević.Nama neće biti lako, ali mi ćemo biti tu za građane i za sve građane jednako. Vama hvala na ovoj podršci i vama hvala na tome što ste dobri sugrađani onim drugima koji to vama neće da budu. To je pravi primjer i tako treba da se ponašamo“, kazao je Кovačević.

On je kazao da je energija dvije nedjelje prije izbora izvanredna. 

„Sve pokazuje da ćemo ubjedljivo pobijediti 14. marta i da od 15. marta za Nikšić počinje nova budućnost koja pripada svim njegovim građanima. Idemo svi zajedno da radimo, da nam bude bolje, da naša djeca ostanu u Nikšiću i da Nikšić, jednostavno, zauzme ono mjesto koje mu pripada i u Crnoj Gori i u regionu“, poručio je Кovačević.

Avatar

Portal Nikšić

Pročitajte još

Leave a Reply

Pravila Komentarisanja
Uslovi Korišćenja